Geruchtenmolen: 'Schuurs gelinkt aan Juventus en Inter'

door BartVeenstra 263

Geruchtenmolen: 'Schuurs gelinkt aan Juventus en Inter'

door BartVeenstra 263

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 8 oktober

'Schuurs gelinkt aan Juventus en Inter'

Perr Schuurs komt bij Ajax nauwelijks in actie en dat zorgt ervoor dat in Italië over hem wordt geschreven. Volgens Calciomercato.com zouden Juventus en Internazionale een oogje hebben op de verdediger van Ajax. Schuurs zou op zijn vroegst in januari kunnen vertrekken bij Ajax. Bij Ajax heeft Schuurs nog een contract tot 2025. Meermaals gaf hij aan te willen vechten voor zijn plek in Amsterdam.

Donderdag 7 oktober

'Turkse doelman Bayindir wederom gelinkt aan Ajax'

Ajax wordt in Turkije opnieuw gelinkt aan Altay Bayindir. Sabah Spor schrijft, daags na het nieuws dat Maarten Stekelenburg dit seizoen niet meer in actie komt, dat de goalie nog altijd op het lijstje van de Amsterdamse club staat. De 23-jarige Turk werd al vaker in één adem genoemd met Ajax, maar om hem daadwerkelijk los te weken, moet er een forse transfersom betaald worden. Naar verluidt neemt Fenerbahçe aanbiedingen van onder de twintig miljoen euro niet eens in beraad.

Woensdag 6 oktober

'Onana kan ook op belangstelling FC Barcelona rekenen'

André Onana staat volgens Mundo Deportivo in belangstelling van FC Barcelona. De Catalaanse club was volgens de Spaanse sportkrant tijdens de zomerse transferperiode al dicht bij een transfer, maar in de laatste 48 uur van de transfermarkt ging een deal niet door. FC Barcelona mag echter rekenen op sterke concurrentie van Internazionale, dat volgens Fabrizio Romano al een deal heeft gesloten met de Kameroense doelman.

Dinsdag 5 oktober

'Mazraoui in belangstelling Italiaanse topclubs'

Noussair Mazraoui staat volgens Calciomercato.it in de belangstelling van Italiaanse topclubs. De rechtsback heeft een contract dat in de zomer van 2022 afloopt en dus is hij populair op de transfermarkt. De intenties tot het verlengen van zijn contract zouden er zijn, maar volgens de Italiaanse bron zou hij een transfervrij vertrek na het huidige seizoen zien zitten. Juventus, AC Milan en AS Roma worden genoemd als geïnteresseerde clubs.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties