Geruchtenmolen: 'Ajax nodigt twee spelers van Ecuadoraanse club uit voor stageperiode'

door Terrence Riepma 298

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax nodigt twee spelers van Ecuadoraanse club uit voor stageperiode'

door Terrence Riepma 298

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 25 november
'Ajax nodigt twee spelers van Ecuadoraanse club uit voor stageperiode'

Ajax heeft volgens Radio La Red twee jeugdspelers van de Ecuadoraanse club LDU Quito uitgenodigd voor een stageperiode. Vertegenwoordigers van de Amsterdamse club zouden vijftien dagen geleden op bezoek zijn geweest om de spelers in kwestie uit te nodigen. Het is niet bekend over welke spelers het gaat. Bij de club staan middenvelder Nilson Angulo en Sebastían González (allebei 18) bekend als twee talenten.

Dinsdag 23 november
'Ajax wil Luuk de Jong in winterstop naar Nederland halen'

Ajax wil Luuk de Jong terughalen naar Nederland, zo meldt het Spaanse La Razon. De spits van Sevilla FC speelt op dit moment op huurbasis bij FC Barcelona. Bij de Catalaanse club behoort hij niet meer tot de plannen van de nieuwe trainer Xavi. Naar verluidt zou De Jong voor een bedrag van twee miljoen euro opnieuw verhuurd mogen worden. Sevilla FC zou er wel de voorkeur voor hebben om een overeenkomst te sluiten met een verplichte aankoopoptie van bijna acht miljoen euro.

Scoort Haller de openingstreffer tegen Besiktas? Ontvang 4,33 keer je inzet!

'Ajax bekijkt zestienjarig talent Gonçalves van Flamengo'

Ajax zou interesse hebben in Matheus Gonçalves. De zestienjarige speelt nu nog bij Flamengo in zijn geboorteland Brazilië. Volgens Vene Casagrande, een bekende Braziliaanse journalist, zou een Ajax-scout enkele Braziliaanse spelers hebben bekeken. Eén van die spelers bleek Gonçalves te zijn. Gonçalves blijkt een linksbenige rechtsbuiten te zijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties