Geruchtenmolen: 'Ajax en PSV geïnteresseerd in Swedberg'

door NielsOpdam 70

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax en PSV geïnteresseerd in Swedberg'

door NielsOpdam 70

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels weer gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Maandag 13 september

'Ajax en PSV geïnteresseerd in Swedberg'

Volgens het Zweedse Expressen hebben Ajax en PSV interesse in Williot Swedberg, een zeventienjarige middenvelder van Hammarby. Het medium schrijft dat er een aantal clubs geïnteresseerd zijn in het talent, maar dat Ajax en PSV momenteel het meest concreet zijn. Beide clubs zouden al scouts naar Zweden hebben gestuurd. Swedberg tekende recent een nieuw contract bij Hammarby, maar ondanks zijn verlenging willen de Nederlandse ploegen deze winter al zaken doen met zijn club. Naar verluidt zegt Hammarby niet direct 'nee' tegen een verkoop, omdat zij een aardige transfersom kunnen vangen voor Swedberg.

Zaterdag 11 september

'Timber wordt gelinkt aan Chelsea en Tottenham Hotspur'

De goede ontwikkeling die Jurriën Timber bij Ajax doormaakt, is niet onopgemerkt gebleven in het buitenland. Volgens 90min en Transfermarkt.nl hebben vooral Chelsea en Tottenham Hotspur interesse. Verder zouden er nog meer clubs uit de Premier League belangstelling hebben voor Timber, terwijl er ook vanuit Frankrijk en Duitsland clubs zijn die Timber volgen. Onder meer Paris Saint-Germain, Olympique Lyon, AS Monaco Borussia Dortmund en RB Leipzig worden genoemd.

Er is een nieuwe voorraad van het Bob Marley-Ajax-shirt beschikbaar in de Ajaxshop! Pre-order het derde shirt van Ajax hier!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties