Gerucht: 'Ajax geïnteresseerd in twee Brazilianen' | Ajax Showtime

Gerucht: 'Ajax geïnteresseerd in twee Brazilianen'

door giobelloni 20

Gerucht: 'Ajax geïnteresseerd in twee Brazilianen'

door giobelloni 20

Laatst geüpdatet

Ajax zou volgens het Braziliaanse UOL geïnteresseerd zijn in de Braziliaanse-spelers Arthur en Pedro Geromel van Gremio. Dat blijkt ook uit een tweet van Paulo Freitas. Ajax is al langere tijd actief op de Zuid-Amerikaanse markt en haalde dit jaar al David Neres en Danilo Pereira weg uit Brazilië.

Volgens het Braziliaanse medium zou Ajax haar scouts afgelopen weekend naar Brazilië hebben gestuurd om de 21-jarige aanvallende middenvelder en 32-jarige verdediger te bekijken. En met succes. Arthur, de jonge middenvelder, zou de scouts van Ajax namelijk positief zijn opgevallen. Mocht Ajax daadwerkelijk interesse tonen, dan mag het echter diep in de buidel tasten. Arthur verlengde onlangs zijn contract tot 2021, waarin een clausule is vermeld van vijftig miljoen euro.

Arthur is sinds 2015 actief in het eerste elftal van Gremio. Tot nu toe speelde hij 34 duels voor Gremio, waarin hij twee keer scoorde. Geromel is al sinds 2005 actief in de voetballerij en speelde onder meer voor FC Köln en Mallorca.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties