Gebroeders Timber gunnen elkaar alles: 'Jurriën is een motivatie voor Quinten'

door Thijs Zwagerman 12

Bron Algemeen Dagblad

Gebroeders Timber gunnen elkaar alles: 'Jurriën is een motivatie voor Quinten'

door Thijs Zwagerman 12

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Volgens Christopher Coffie, de broer en zaakwaarnemer van Ajacieden Jurriën en Quinten Timber, werkt het voor de laatstgenoemde motiverend dat Jurriën dit seizoen is uitgegroeid tot onomstreden basisspeler in de Ajax-hoofdmacht.

In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelt Coffie dat tweelingbroers Jurriën en Quinten een ijzersterke band hebben. ‘Heel soms hebben ze een discussie. Aan een blik hebben ze dan voldoende. Ze gunnen elkaar alles. Dat Jurriën nu in Ajax 1 speelt, is vooral een motivatie voor Quinten’, aldus de zaakwaarnemer van de broers.

Waar Jurriën Timber zich dit seizoen heeft ontpopt tot basisspeler, moet Quinten Timber vooralsnog wachten op zijn debuut in Ajax 1. De multifunctionele rechtspoot behoorde al meerdere keren tot de wedstrijdselectie, maar tot een officieel debuut kwam het dus nog niet. Gezien zijn deze zomer aflopende contract is het sowieso de vraag of Quinten zijn opwachting in de Ajax-hoofdmacht nog gaat maken. ‘De komende periode wordt duidelijk waar zijn toekomst ligt’, besluit broer en zaakwaarnemer Coffie.

Denk jij dat Ajax met 3-1 wint van FC Utrecht? Zet dan in en krijg 9,10 keer je inzet terug!

Formule 1-fan? Download dan de gloednieuwe F1 Maximaal-app. (ANDROID-iOS)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties