'FC Twente hoopt nog altijd op komst van Ekkelenkamp'

door BartVeenstra 11

Bron Tubantia

'FC Twente hoopt nog altijd op komst van Ekkelenkamp'

door BartVeenstra 11

Bron Tubantia

Laatst geüpdatet

FC Twente hoopt nog altijd op de (tijdelijke) komst van Jurgen Ekkelenkamp. Dat meldt de Tubantia woensdagochtend. De middenvelder van Ajax is op dit moment met Jong Oranje actief op het EK en zal pas na dat toernooi een beslissing nemen over zijn toekomst.

Voordat FC Twente zaken kan doen met Ajax zal Ekkelenkamp eerst zijn contract bij Ajax moeten verlengen. De gesprekken over een nieuwe verbintenis met de Amsterdamse club zijn gaande. Op dit moment heeft Ekkelenkamp bij Ajax een contract tot medio 2022.

Ajax wil graag door met Ekkelenkamp, al gaf de middenvelder ook al aan graag wekelijks te willen spelen. Bij de Amsterdamse club ondervindt hij echter veel concurrentie. Op het middenveld bij Ajax wordt het controlerende blok veelal gevormd door Edson Álvarez en Ryan Gravenberch, terwijl Ekkelenkamp op de tien-positie moet concurreren met spelers als Davy Klaassen en Mohammed Kudus.

Denk jij dat Harry Kane topscorer wordt van het EK en onder meer Kylian Mbappé en Cristiano Ronaldo achter zich laat? Zet in en krijg 6,40 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties