Endt: 'Ben er nog niet van overtuigd dat Onana Ajax zal verlaten'

door Terrence Riepma 46

Bron Calciomercato.com, Tuttosport

Endt: 'Ben er nog niet van overtuigd dat Onana Ajax zal verlaten'

door Terrence Riepma 46

Bron Calciomercato.com, Tuttosport

Laatst geüpdatet

David Endt is er nog niet van overtuigd dat André Onana definitief naar Internazionale zal vertrekken. Naar verluidt vertrekt de doelman van Ajax volgende zomer transfervrij naar de regerend kampioen van de Serie A, maar Endt ziet nog kansen dat de Kameroener in Amsterdam blijft.

'In Italië wordt al gedacht dat hij een speler van Inter is, maar ik ben er nog niet van overtuigd dat hij Ajax zal verlaten', opent de voormalig teammanager van Ajax in Tuttosport, geciteerd door Calciomercato.com. 'Overmars zal ondanks eerdere uitspraken alles eraan doen om zijn contract alsnog te verlengen', is Endt van mening.

Onana zou bij Inter de vervanger moeten worden van Samir Handanovic. De routinier is dit jaar 37 jaar oud geworden en dus wil de Italiaanse club verjongen. Endt vindt Onana de perfecte vervanger voor de Sloveen: 'Hat zal niet makkelijk zijn, want Handanovic is een Inter-legende. Onana is echter zeker een goede keeper. Natuurlijk zal hij zich moeten aanpassen aan het Italiaanse voetbal, maar ik twijfel er niet aan dat hij zal slagen.'

Onana mogelijk transfervrij naar Italië

Onana beschikt bij Ajax over een aflopend contract. De 25-jarige kreeg meerdere contractvoorstellen tijdens zijn dopingschorsing, maar wees deze ook af. Volgens geruchten wilde hij een hoger salaris dan in eerste instantie werd voorgesteld. Hierdoor werd de stekker uit de onderhandelingen getrokken en lijkt een transfervrij vertrek voor de hand te liggen. Inter zou dan de volgende bestemming moeten worden voor Onana, al mengt Tottenham Hotspur zich volgens geruchten nu ook in de strijd om de handtekening van de goalie.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties