Emanuelson vindt kiezen niet moeilijk: 'Heb een voorkeur voor Ajax' | Ajax Showtime

Emanuelson vindt kiezen niet moeilijk: 'Heb een voorkeur voor Ajax'

door Thijs Zwagerman 15

Emanuelson vindt kiezen niet moeilijk: 'Heb een voorkeur voor Ajax'

door Thijs Zwagerman 15

Laatst geüpdatet

Oud-Ajacied Urby Emanuelson hoopt dat Ajax in de kwartfinale van de Europa League over twee duels afrekent met AS Roma. Emanuelson heeft een verleden bij zowel Ajax als AS Roma, maar toch staat zijn voorkeur voor Ajax buiten kijf.

‘Als kind van de club heb ik een voorkeur voor Ajax’, stelt Emanuelson in gesprek met NH Nieuws. ‘Dat is een gevoel dat nooit meer weggaat. Als supporter hoop ik dat Ajax de wedstrijd winnend afsluit. Ajax heeft de laatste jaren goede uitslagen in Europa neergezet. Op dit moment is het toch een beetje de trots van het Nederlandse voetbal.’

Emanuelson vindt het lastig om te analyseren wat voor een ploeg AS Roma precies is. ‘De ene keer zetten ze een goede uitslag neer en de andere keer krijgen ze klop. Ik krijg geen hoogte van die ploeg. Ajax is op dit moment veel stabieler en dat kan de doorslag geven’, besluit de linkspoot, die momenteel actief is voor FC Utrecht.

Denk jij dat Ajax en AS Roma in de rust gelijkstaan en Ajax uiteindelijk wint? Zet in en krijg 5,25 keer je inzet terug!

Bron NH Nieuws

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties