Emanuelson kon terugkeren bij Ajax: 'Op één of andere manier niet doorgegaan'

door Terrence Riepma 17

Bron Studio Socrates

Emanuelson kon terugkeren bij Ajax: 'Op één of andere manier niet doorgegaan'

door Terrence Riepma 17

Bron Studio Socrates

Laatst geüpdatet

Urby Emanuelson had kunnen terugkeren bij Ajax, zo vertelt hij in de podcast Studio Socrates. De middenvelder van FC Utrecht laat niet veel los over de mogelijke terugkeer in Amsterdam, maar naar eigen zeggen was er wel degelijk een moment dat het mogelijk was.

Emanuelson keerde in de zomer van 2017 terug in de Eredivisie bij FC Utrecht. Een terugkeer bij Ajax zat er toen niet in: 'Nee, niet echt, die mogelijkheid lag er niet echt.' De multifunctionele linkspoot denkt niet dat dat hem stak: 'Steken wil ik niet zeggen, maar het was wel mooi geweest als ik bij Ajax terug kon keren.

'Er was wel een periode waarin het misschien mogelijk was, maar op de één of andere manier was het niet doorgegaan', vertelt Emanuelson verder. Wanneer en hoe concreet dit was, laat de inmiddels 35-jarige niet los.

Emanuelson zou strijd aan willen gaan met Blind

In het Ajax van nu zou Emanuelson zich niet heel snel terug zien komen, maar als het kon, heeft hij wel één positie voor ogen: de linksbackpositie. Grappend over Daley Blind vertelt hij dat de linkspoot immers toch al oud is: 'Daarom ga ik voor de linksbackpositie.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties