Ekkelenkamp tussen 1 en Jong: 'Het is best moeilijk'

door Jesse ter Haar 3

Jurgen Ekkelenkamp geeft tegenover FOX Sports toe dat de situatie waarin hij momenteel verkeert geen gemakkelijke is. De middenvelder traint veelal met Ajax 1, maar staat bij Jong Ajax meestal nog aan de aftrap.

'Het is best moeilijk', luidt zijn eerste reactie op het onderwerp dan ook. 'Ik train niet veel met ze, meestal één keer per week. Het systeem blijft hetzelfde, dus dat is het probleem niet echt. Ik vind het prima. Ik houd van wedstrijden spelen, dus ik vind het goed.'

Kijkend naar het duel met Go Ahead Eagles van vrijdagavond, kent de doelpuntenmaker vrede met de eindstand, al baalt hij van de gemiste strafschop op het eind. 'Ik denk dat 1-1 zeker terecht is. In de eerste helft vond ik hen de bovenliggende partij en de tweede helft was voor ons. We konden nog 2-1 maken via die penalty, dus het is wel jammer.'

Denk jij dat Dusan Tadic scoort en Ajax wint van PSV? Zet in en krijg 4,20 keer je inzet terug!