Driessen: 'Denk dat dit onderhandelingstechnieken zijn'

door Gino Haverkamp 15

Bron De Telegraaf

Driessen: 'Denk dat dit onderhandelingstechnieken zijn'

door Gino Haverkamp 15

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen denkt niet dat André Onana echt zijn zinnen zet op een transfervrij vertrek bij Ajax. De journalist van De Telegraaf zegt dat de sluitpost best wil verlengen bij Ajax, maar geen haast heeft.

Onana zit nog een dopingschorsing uit die hem in ieder geval tot februari aan de kant houdt. Ajax hoop met een arbitragezaak wat maanden van de straf af te halen. Ajax wil de doelman graag behouden en zijn contract verlengen, maar de onderhandelingen zijn volgens directeur voetbalzaken Marc Overmars in een impasse gekomen. 'Ik denk dat dit onderhandelingstactieken zijn', aldus Driessen.

Driessen heeft begrepen dat Onana wil verlengen bij Ajax, maar 'de kat uit de boom wil kijken'. 'Niet zozeer de directie, maar meer de Raad van Commissarissen wil liever vandaag dan morgen die handtekening. Onana en zijn zaakwaarnemer willen zich niet onder druk laten zetten.'

Het breekpunt lijkt vooralsnog de duur van Onana's nieuwe contract te zijn. De keeper zou zijn contract met één jaar willen verlengen tot en met 2023, terwijl Ajax er nog een jaar bij wil plakken. 'Ik denk dat het allemaal deel is van de onderhandelingstactieken. Voor eind mei wordt die arbitragezaak verwacht en tegen die tijd hebben ze weer een paar keer met elkaar om de tafel gezeten', besluit Driessen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties