Deens talent hoopt nog steeds op Ajax-stage: 'Reken erop dat de aanbieding nog staat'

door Thijs Zwagerman 8

Bron Randers Amtsavis

Deens talent hoopt nog steeds op Ajax-stage: 'Reken erop dat de aanbieding nog staat'

door Thijs Zwagerman 8

Bron Randers Amtsavis

Laatst geüpdatet

Filip Bundgaard werd eind april genoemd als een mogelijke versterking voor Ajax. Het Deense talent zou in Amsterdam op trainingsstage komen om zijn kwaliteiten te etaleren, maar van die aangekondigde stage kwam het tot dusver niet. Toch denkt de middenvelder dat de aanbieding voor een stage nog altijd staat.

Bundgaard, een aanvallende middenvelder die speelt voor het Deense Randers FC, vierde recent zijn zeventiende verjaardag. Het talent speelde ondanks zijn jonge leeftijd tot dusver al twaalf duels in de hoofdmacht van Randers FC. Søren Pedersen, sportief en commercieel directeur van de club, bevestigde eind april dat Bundgaard bij Ajax op stage zou komen, maar sindsdien bleef het stil rondom de jonge Deen.

Enkele maanden later reageert Bundgaard voor het eerst op de interesse van Ajax en het feit dat hij is gevraagd om op stage te komen in Amsterdam. ‘Het is heel speciaal dat ik een uitnodiging krijg van Ajax, maar ik focus me nu op Randers. Ik denk niet te veel aan de toekomst. Ik werk gewoon hard om meer minuten in de competitie te krijgen, maar natuurlijk moet ik wel toegeven dat het geweldig is als zo’n grote club als Ajax zich voor je meldt’, aldus de Deen tegenover Randers Amtsavis.

Als verklaring voor het feit dat Bundgaard nog altijd wacht op zijn stage bij Ajax, wijst de jongeling naar de coronamaatregelen die het reizen tussen verschillende landen bemoeilijkt. ‘Ik ben nog niet vertrokken. Ik heb er geen controle over, dus ik heb geen idee. Waarschijnlijk heeft het te maken met de coronabeperkingen, maar ik hoop en reken erop dat de aanbieding nog steeds staat’, besluit Bundgaard.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties