De Waal krijgt bierdouche: 'Was niet nodig van mijn kant'

door Gino Haverkamp 40

Bron ESPN

De Waal krijgt bierdouche: 'Was niet nodig van mijn kant'

door Gino Haverkamp 40

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Max de Waal vindt het achteraf onnodig dat hij zich liet provoceren door het publiek van FC Den Bosch tijdens de wedstrijd van Jong Ajax vrijdagavond. Toen de negentienjarige Ajacied zijn ploeg op voorsprong zette, zocht hij het thuispubliek op en dat was niet gediend van de actie van De Waal.

'Ik moet zeggen dat het niet nodig was van mijn kant', zegt De Waal tegen ESPN over zijn goalviering na de 1-2. Hij liet zich provoceren door de fans van FC Den Bosch. 'Ze waren de hele tijd bezig met vervelende dingetjes. Ze waren aan het kloten. Gooien met bier, aanstekers, dat soort dingen.' De Waal steekt echter de hand vooral in eigen boezem. 'Ik moest het niet doen, het was uit emotie. Het was gewoon in het moment.'

Naar eigen zeggen schrok De Waal wel van de reactie van het publiek toen hij langsliep. 'Want ik had het niet zo heftig verwacht.' Hij stelt echter dat het zijn spel niet heeft beïnvloed.

Bestel het nieuwe Bob Marley-Ajax-shirt in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.