Daily Mail: Arsenal en ManU bekijken Nouri

door Bart Veenstra 44

Daily Mail: Arsenal en ManU bekijken Nouri

door Bart Veenstra 44

Laatst geüpdatet

Hij moet zijn debuut in het eerste elftal van Ajax nog maken, maar over belangstelling heeft Abdelhak Nouri niet te klagen. De Daily Mail pakt woensdagmiddag uit met het nieuws dat de 18-jarige middenvelder in de belangstelling zou staan van de Engelse topclubs Arsenal en Manchester United.

Volgens de Engelse krant heeft Arsenal zelfs al hoofdscout Steve Rowley naar Amsterdam gestuurd om de tiener eens goed te bekijken. Verder zou Manchester United-manager Louis van Gaal proberen via zijn connecties met de Amsterdamse club de middenvelder proberen te halen. Ook clubs als Tottenham Hotspur, Southampton, Everton, Paris Saint-Germain en Olympique Marseille schijnen interesse te hebben in het talent.

Het Britse tabloid schrijft verder dat Ajax de middenvelder wil behouden en dat de verwachting is dat Nouri nog dit seizoen een vaste selectiespeler wordt bij de Amsterdamse club. Op dit moment doet Nouri nog veelal mee met wedstrijden van Ajax A1 en ook al enkele keren bij Jong Ajax. Dit seizoen kwam hij tot dusver zes keer uit voor beloftenelftal van Ajax in de Jupiler League.

Profiteer nu van 30% korting op het officiële thuis- en uittenue van Ajax!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties