Cillessen hervat training bij Oranje, duel met Wales lijkt haalbaar

door Gino Haverkamp 12

Bron Algemeen Dagblad

Cillessen hervat training bij Oranje, duel met Wales lijkt haalbaar

door Gino Haverkamp 12

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Jasper Cillessen heeft de trainingen bij het Nederlands elftal hervat. De oud-Ajacied ontbrak zaterdagavond tegen Polen wegens een blessure, maar lijkt dus fit. Ook is bekend wat de sluitpost precies mankeerde.

Cillessen kwam voor het duel met Polen in botsing met de doelpaal, zo meldt het Algemeen Dagblad, waarbij hij een lichte kneuzing aan de knie opliep. Die blessure was van lichte aard, want hij voegde zich zondag weer bij de groep voor de training met de spelers die tegen de Polen niet speelden. Edgar Davids leidde die training.

De sluitpost zou eigenlijk spelen tegen Polen, maar door de blessure stond Mark Flekken onder de lat. Bondscoach Louis van Gaal baalde van de blessure bij de al blessuregevoelige Cillessen. 'Ik vind het niet prettig, hij is veel geblesseerd. Je moet altijd op spelers kunnen rekenen, daar hoort ook bij dat spelers altijd fit zijn.'

Blessures tarten Cillessen afgelopen seizoen

Cillessen heeft een geschiedenis met blessures. Zo miste hij het afgelopen seizoen zeker twintig wedstrijden bij Valencia wegens verschillende kwetsuren. Zo kampte hij onder meet met klachten aan de hamstring en aan de kuit.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties