'Brobbey traint al op De Toekomst ter voorbereiding op hervatting Eredivisie'

door Terrence Riepma 80

Bron De Telegraaf

'Brobbey traint al op De Toekomst ter voorbereiding op hervatting Eredivisie'

door Terrence Riepma 80

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Brian Brobbey zou al aan het trainen zijn op Sportpark de Toekomst, zo meldt Mike Verweij op Twitter. De Ajax-watcher van De Telegraaf vertelt dat de spits op dit moment al wordt klaargestoomd voor de hervatting van de Eredivisie aankomende maand.

Gezien Brobbey nu al aan het trainen is geslagen in Amsterdam, betekent dit dat de aanvaller zijn vakantie vroegtijdig heeft afgebroken. Donderdagavond deelde de 19-jarige vakantiekiekjes op Instagram en hintte hij al op een terugkeer. In de beschrijving van het bericht plaatst hij drie Andreaskruisen.

Brobbey terug naar Ajax

Brobbey zal hoogstwaarschijnlijk het komende halfjaar worden gehuurd van RB Leipzig. De Amsterdammer vertrok afgelopen zomer nog transfervrij bij Ajax, maar in de Bundesliga hoefde Brobbey niet te rekenen op veel speeltijd. Zelf zou hij maar wat graag terug willen keren naar 'zijn' club en stad.

Ajax was daarnaast op zoek naar een vervanger voor de in januari afwezige Sébastien Haller. De spits komt namens Ivoorkust in actie tijdens de Afrika Cup, die van 9 januari tot en met 6 februari wordt gehouden. Brobbey werd als geschikte kandidaat aangewezen. In de huurdeal zal geen optie tot koop zitten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties