Brobbey lijkt niet op te gaan voor verhuur: 'Dat heb je niet van mij gehoord toch?'

door Thijs Zwagerman 26

Bron ESPN

Brobbey lijkt niet op te gaan voor verhuur: 'Dat heb je niet van mij gehoord toch?'

door Thijs Zwagerman 26

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Brian Brobbey lijkt zich deze winter niet op te gaan maken voor een verhuurperiode. De spits komt bij RB Leipzig weinig aan spelen toe, maar lijkt desondanks nog niet uit op een (tijdelijk) vertrek bij de Duitse club.

Sinds zijn komst afgelopen zomer speelde Brobbey in de Bundesliga bij elkaar opgeteld slechts 71 minuten voor RB Leipzig. In gesprek met ESPN geeft de jonge spits aan daarvan te balen. ‘Dat is niet leuk natuurlijk, maar ja… Iedereen wil spelen’

Vervolgens wordt er gesuggereerd dat een verhuurperiode aan een andere club beter zou zijn voor Brobbey, maar daar is de spits het niet direct mee eens. ‘Dat heb je niet van mij gehoord toch?’ Op de vraag of Brobbey zich komende transferperiode wil laten verhuren antwoordt hij met ‘nee’, maar dit antwoord wordt wel gevolgd door een geheimzinnige lach bij de spits.

Vooralsnog geen sprake van Ajax-terugkeer

Sinds Brobbey afgelopen zomer transfervrij vertrok bij Ajax, flirtte directeur voetbalzaken Marc Overmars al meermaals met de negentienjarige spits. Of de Amsterdammers komende transferperiode een poging gaan doen om Brobbey (tijdelijk) terug te halen naar Ajax, is vooralsnog onbekend.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties