'Borussia Dortmund wil Haller als vervanger voor Haaland'

door BasVelzel 318

Bron Sport1

'Borussia Dortmund wil Haller als vervanger voor Haaland'

door BasVelzel 318

Bron Sport1

Laatst geüpdatet

Sébastien Haller zou de opvolger moeten worden van Erling Haaland bij Borussia Dortmund. De topspits van Dortmund vertrekt na dit seizoen naar Manchester City en Die Schwarzgelben zien in Haller de ideale opvolger.

Dat meldt Sport1. Volgens het Duitse medium ziet de clubleiding in de aangetrokken Karem Adeyemi (spits van Red Bull Salzburg, red.) nog niet dé spits die Haaland moet gaan vervangen. Dat zien ze wel in Haller. Volgens Sport1 kosten de diensten van de Ivoriaanse spits zo een kleine 35 miljoen euro.

Dortmund kan niet zomaar Haller kopen, daarvoor moet eerst nog een speler worden verkocht. Volgens Sport1-journalist Patrick Berger staat Manuel Akanji op de lijst van spelers die zijn spullen wel eens zou mogen gaan pakken.

Haller terug in de Bundesliga

Haller speelde al eerder in de Bundesliga. Dat deed de spits van 2017 tot 2019 bij Eintracht Frankfurt. Hij speelde in totaal 77 wedstrijden voor de Duitse club en wist daarin 33 keer te scoren. Na zijn transfer naar West Ham United maakte hij de overstap naar Ajax. In de 65 gespeelde wedstrijden voor de Amsterdammers vond hij 47 keer het net.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties