Bonnah: 'Kijk veel naar backs Manchester City'

door SJvanveen 3

Bonnah: 'Kijk veel naar backs Manchester City'

door SJvanveen 3

Laatst geüpdatet

Solomon Bonnah, verdediger van Ajax Onder-17, heeft in de Talent Tuesday Show van Ajax TV gesproken over zichzelf. De jongeling sprak over koppen, hoe hij is omgeturnd van nummer tien naar verdediger en zijn dromen voor de nabije toekomst.

In gesprek met de presentator komt Bonnah over als een nuchtere en zelfverzekerde jongen. Hij kwam in 2012 bij Ajax en momenteel heeft hij zich opgewerkt tot basisspeler bij de Onder-17 ploeg van de Amsterdammers. 'Bij Zeeburgia was ik nummer tien en Ajax haalde mij ook als nummer tien', bijt Bonnah het spits af in de conversatie. 'Maar ik stond een wedstrijd achterin, het ging goed, waarna ik uiteindelijk mij tot verdediger heb ontwikkeld.'

Bonnah omschrijft zichzelf als een speler met meer doorzettingsvermogen en mentaliteit dan talent. 'Hard werken, elke dag', geeft het talent aan. 'Ik kom naar de training met de gedachte dat ik beter moet trainen dan gisteren. Die gedrevenheid zit in me, want mijn vader is ook een sterk persoon. Je moet er vol voor gaan en daar ben ik nu mee bezig', laat Bonnah weten.

Zijn droom is spelen bij Ajax en daarna Manchester City. 'Over tien jaar heb ik Ajax 1 bereikt met een mooi debuut waarbij ik bij mijn eerste actie direct een bal afpak. Ik wil de Champions League winnen en spelen bij City. Zij zijn een team zoals onze trainer wil dat wij voetballen. Ik kijk (hierom) veel naar de backs van City', besluit hij.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties