'Blind, Klaassen en Berghuis lijken te starten voor Oranje'

door BartVeenstra 16

Bron De Telegraaf

'Blind, Klaassen en Berghuis lijken te starten voor Oranje'

door BartVeenstra 16

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Daley Blind, Davy Klaassen en Steven Berghuis lijken vrijdagavond in de basis van het Nederlands elftal te starten. Dat verwacht De Telegraaf. Oranje speelt vrijdagavond een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland.

In de vermoedelijke opstelling is er plaats voor de drie bovengenoemde spelers van Ajax. Jurriën Timber en Ryan Gravenberch, de overige twee Ajacieden in de Oranje-selectie van bondscoach Louis van Gaal, beginnen zeer waarschijnlijk op de bank.

In de achterhoede lijkt Van Gaal wederom te kiezen voor Stefan de Vrij en Virgil van Dijk. Dat zou betekenen dat Matthijs de Ligt het wederom moet doen met een plaats op de bank. 'Maar hij herrijst uit de duisternis', gaf Van Gaal donderdagavond aan tijdens de persconferentie. Wel kiest Van Gaal voorlopig voor De Vrij. 'In de vorige interlandperiode heeft Stefan het goed gedaan en was hij in twee van de drie duels voor mij de uitblinker bij Oranje.'

De Telegraaf verwacht verder dat Justin Bijlow op doel staat, terwijl Denzel Dumfries de rechtsback zal zijn. Naast Klaassen wordt het middenveld vermoedelijk gevormd door Guus Til - die de geschorste Georginio Wijnaldum vervangt - en Frenkie de Jong. Voorin zijn naast Berghuis waarschijnlijk ook Memphis Depay en Cody Gakpo te vinden.

Vermoedelijke opstelling Oranje:

Bijlow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; Klaassen, Til, F. De Jong; Berghuis, Memphis, Gakpo.

Krijg 5,50 keer je inzet terug als Berghuis de openingsgoal maakt bij Oranje!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties