Bied mee op shirts Promes en Frenkie de Jong!

door NielsOpdam 2

Bied mee op shirts Promes en Frenkie de Jong!

door NielsOpdam 2

Laatst geüpdatet

Aankomende maandagnacht om 00.00 uur starten er veilingen voor voetbalshirts van spelers uit de eredivisie en het buitenland. Je kunt bieden op shirts van onder andere Quincy Promes en oud-Ajacied Frenkie de Jong.

In de week van 3 tot en met 9 november worden er op SlajeSlag verschillende gesigneerde voetbalshirts geveild. De opbrengst van deze veiling gaat naar het goede doel 'Football makes it happen'. Onder de gesigneerde shirts zitten dus de Ajax-shirts van De Jong en Promes. De veiling voor het shirt van laatstgenoemde loopt tot donderdag 7 november om 21.15 uur. De veiling voor het shirt van De Jong stopt op zondag 10 november om 21.00 uur.

Naast de shirts van Promes en De Jong worden er nog meer shirts geveild van verschillende binnenlandse en buitenlandse spelers. Zo kun je tot woensdag 6 november, 22.10 uur, bieden op het shirt van Sean Klaiber van FC Utrecht. Op vrijdag 8 november om 21.15 uur verloopt de veiling voor het shirt van Andrés Iniesta. Het klapstuk van de veiling is een shirt van Cristiano Ronaldo. Tot zondag 10 november, 21.30 uur, kun je bieden op zijn shirt!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties