Berghuis ondergaat medische keuring; Oranje-internationals melden zich

door BartVeenstra 96

Berghuis ondergaat medische keuring; Oranje-internationals melden zich

door BartVeenstra 96

Laatst geüpdatet

Steven Berghuis is maandagochtend begonnen aan zijn medische keuring bij Ajax. Dat meldt het Algemeen Dagblad zojuist. De verwachting is dat de aanvaller later op maandag gepresenteerd wordt door Ajax.

Berghuis zal vervolgens samen met de meeste andere Oranje-internationals dinsdag aan zijn eerste training van het nieuwe seizoen beginnen. Ook Maarten Stekelenburg, Jurriën Timber, Daley Blind, Ryan Gravenberch en Davy Klaassen genoten in de afgelopen weken van hun vakantie. Maandag ondergaan zij de nodige testen, waarna dinsdag hun eerste training op de agenda staat.

Ajax speelt aankomende zaterdag een oefenwedstrijd tegen Bayern München, waarna de selectie doorreist naar Oostenrijk voor een trainingskamp. De verwachting is dat Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico in Oostenrijk zullen aansluiten.

Andere spelers melden zich later. Zo speelt Sean Klaiber met het al uitgeschakelde Suriname nog één wedstrijd op de Gold Cup, terwijl Edson Álvarez zich met Mexico plaatste voor de kwartfinales. Voor Antony staan de komende weken in het teken van zijn deelname aan de Olympische Spelen.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties