Berghuis mogelijk op de bank tegen Willem II door bevalling van partner

door Terrence Riepma 51

Bron De Telegraaf

Berghuis mogelijk op de bank tegen Willem II door bevalling van partner

door Terrence Riepma 51

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Steven Berghuis zal mogelijk op de bank plaats moeten nemen wanneer Ajax het donderdagavond opneemt tegen Willem II. De Telegraaf schrijft dat zijn partner voor de tweede keer is bevallen van een dochtertje.

Berghuis ontbrak tijdens de laatste training van Ajax voor het Eredivisie-duel met Willem II, dat donderdag om 21.00 uur in een lege Johan Cruijff ArenA zal worden gespeeld. De kans bestaat daardoor dat de aanvaller niet in de basisopstelling van Erik ten Hag zal beginnen.

Ten Hag heeft immers een stelregel dat je de laatste training moet hebben meegemaakt om mee te kunnen spelen tijdens de volgende wedstrijd. Berghuis moet daarom mogelijk vanaf de bank beginnen tegen Willem II. Wie zijn vervanger is, is niet bekend. Waarschijnlijk neemt Davy Klaassen dan zijn plek in op het middenveld.

Berghuis bij Ajax

Berghuis kwam in de zomer over van Feyenoord naar Ajax en heeft sindsdien negentien wedstrijden meegespeeld. Daarin scoorde hij zeven keer namens de Amsterdammers en gaf hij evenveel assists. Tegen Willem II hoopt Ajax dat er weer wat meer kan worden gescoord, gezien de afgelopen 0-1 overwinning op Sparta Rotterdam en de doelpuntloze gelijkspellen tegen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles. Wel won Ajax vorige maand nog met 0-5 van RKC Waalwijk.

Zet in bij Bet365 en krijg 100 euro als welkomstcadeau!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties