Antony trots op teamprestatie Ajax tegen PSV: 'Fans hebben ons nog meer gemotiveerd'

door Bart Veenstra 13

Bron Ajax Showtime

Antony trots op teamprestatie Ajax tegen PSV: 'Fans hebben ons nog meer gemotiveerd'

door Bart Veenstra 13

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Antony is trots op de teamprestatie die Ajax heeft geleverd tegen PSV, zo laat hij weten via zijn management. De Braziliaan was trefzeker in de met 5-0 gewonnen Eredivisie-wedstrijd. Na afloop van het duel vertelt Antony blij te zijn met wat hij heeft kunnen laten zien in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA.

'Ik ben blij om te scoren in deze geweldige wedstrijd', opent de 21-jarige, die trots is op hoe Ajax afgelopen zondag speelde: 'Mijn complimenten aan het hele team, we hebben een uitstekende prestatie geleverd tegen een concurrent. De terugkeer van de fans heeft ons nog meer gemotiveerd en voor hen hebben we een mooi resultaat kunnen behalen.'

Antony kent sterke fase bij Ajax

Antony is momenteel bezig aan een goede fase van het seizoen. Zo staat hij al op drie treffers in de competitie en heeft hij al gescoord en twee keer een assist geleverd in de Champions League. Voor zijn goal tegen PSV was de vleugelaanvaller vorige week dinsdag ook al trefzeker tegen Borussia Dortmund, waar Ajax met 4-0 van wist te winnen. Zelf scoorde Antony al twee keer tegen PSV en daarnaast is de Braziliaan nog ongeslagen tegen de Eindhovenaren. Hij was namelijk niet aanwezig tijdens de verloren Johan Cruijff Schaal.

'Het is een heel goede fase, daar heb ik ook écht voor gevochten', erkent een dankbare Antony. 'Dankzij God is alles gelukt. Dit is het resultaat van hard en veel werken, van geloven dat het mogelijk is. Ik hoop dat ik deze vorm kan voorzetten en Ajax zo kan blijven helpen, om vervolgens weer terug te keren bij het Braziliaanse elftal', concludeert de dribbelaar.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties