Antony opgeroepen voor olympische selectie van Brazilië

door Jesse ter Haar 13

Bron CBF

Antony opgeroepen voor olympische selectie van Brazilië

door Jesse ter Haar 13

Bron CBF

Laatst geüpdatet

Antony is opgeroepen voor de olympische selectie van Brazilië, zo maakt de Braziliaanse voetbalbond bekend via Twitter. Volgende maand bereidt de ploeg zich voor op de Olympische Spelen en dat kan mogelijk slecht nieuws betekenen voor Ajax, want de Olympische Spelen kent een overlap met de seizoenstart van de Amsterdammers.

De eerste officiële wedstrijd van Ajax staat immers gepland voor zondag 8 augustus. Dan vindt de strijd om de Johan Cruijff Schaal plaats. De start van de Eredivisie laat hierna niet lang meer op zich wachten, want een week later begint de jacht op de landstitel alweer. De finale van de Olympische Spelen wordt gehouden op zaterdag 7 augustus.

Een grote verrassing is de plek van Antony in de olympische selectie niet. Hij werd de afgelopen keren al meermaals opgeroepen. Wel valt de afwezigheid van David Neres op, net als de afwezigheid van Ajax-huurling Danilo Pereira. Overigens is de selectie nog niet de definitieve selectie voor de daadwerkelijke Olympische Spelen.

Antony beleeft een bijzonder debuutjaar bij Ajax. De Braziliaan kwam nog geen jaar geleden over van São Paulo en sindsdien maakt hij indruk. Tijdens zijn eerste seizoen kwam hij tot op heden tot een indrukwekkend totaal van 45 wedstrijden, waarin hij bij negentien goals betrokken was.

Verwacht jij dat Ajax met 1-3 wint op bezoek bij Vitesse? Zet in en krijg 10,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties