Alle Ajacieden op het WK volgen? Op deze zenders kun je ze zien

door Ajax Showtime 0

Bron Ad

Alle Ajacieden op het WK volgen? Op deze zenders kun je ze zien

door Ajax Showtime 0

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Het Nederlands elftal staat sinds 2014 eindelijk weer aan de aftrap van een WK. Hopelijk wordt het een mooi toernooi, niet alleen voor de Oranje-fans maar ook voor alle (oud-)Ajacieden die eraan meedoen. In dit artikel lees je waar je moet zijn om alle acties van je favoriete spelers te volgen.

Ook dit jaar zullen Ajacieden deel uitmaken van het Nederlands elftal. Bergwijn, Timber, Berghuis en andere Ajacieden zullen zeker van de partij zijn, maar er zullen meer kans maken op een plekje tussen de Oranje Leeuwen. Op 13 november wordt de definitieve selectie bekendgemaakt, blijf dus goed op de hoogte. De makkelijkste plek om naar Oranje te kijken is uiteraard gewoon via de Nederlandse omroep. De NPO verzorgt, net als bij ieder eindtoernooi, ook weer het live verslag.

Laatste WK van Alderweireld en Vertonghen?

Voor oud-Ajacieden Toby Alderweireld en Jan Vertonghen kan dit WK zomaar de laatste zijn. Extra reden om zo nu en dan even af te stemmen naar de Belgische zenders. Sporza regelt in België als jaren de sportverslagen, via de zender Eén en Canvas mis je niets van de Rode Duivels. Mocht je even geen tijd hebben om te kijken, dan kun je ook altijd het Belgische Radio 1 aanzetten. Hier zullen de prestaties van Toby en Jan ongetwijfeld ook worden besproken.

Schuin oog richting de BBC en ITV

Sinds het vertrek van Ten Hag, Antony en Martínez naar Manchester United zullen een hoop Ajax fans met een schuin oog richting Engeland kijken. Op het WK zullen ze dit aan de overkant van het Kanaal niet anders doen richting Argentinië en Brazilië. De BBC en ITV zenden alle wedstrijden uit in Engeland en is de perfecte plek om de prestaties van deze oud Ajacieden bij te houden.

Ajacieden vermeldingen op BeIN Sports

Via de Qatarese mediagroep BeIN kun je alle wedstrijden van het WK volgen. In Nederland is dit netwerk mogelijk niet beschikbaar, dus zul je wel via een VPN nodig hebben bij je internet thuis. De stemmen die te horen zijn bij BeIN Sports zijn afkomstig van grote internationale namen. De Nederlandse stem die al een tijdje te horen is bij BeIN Sports is Ruud Gullit. Hoewel natuurlijk geen oud Ajacied, zal hij ongetwijfeld extra aandacht besteden aan de (oud-)Ajacieden die op het moment spelen in de diverse landen van de wereld.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.