Ajax zet kaartverkoop door ondanks nieuwe coronamaatregelen

door Terrence Riepma 20

Bron Ajax

Ajax zet kaartverkoop door ondanks nieuwe coronamaatregelen

door Terrence Riepma 20

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Ajax zal 'gewoon' doorgaan met de kaartverkoop ondanks de nieuwe coronamaatregelen, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. Ajax zal de ontwikkelingen wél op de voet blijven volgen omtrent de maatregelen, die na een mini-lockdown van drie weken mogelijk nog worden verlengd. In dat geval zouden gekochte kaarten worden vergoed.

Door de nieuwe maatregelen, die vrijdagavond tijdens een persconferentie worden aangekondigd, moeten sportevenementen zonder publiek worden georganiseerd. Daardoor keren de lege stadions weer terug en moeten supporters thuis voor de buis hun team aanmoedigen.

De nieuwe maatregelen zouden drie weken moeten duren in de vorm van een mini-lockdown. Daardoor zou de thuiswedstrijd tegen Willem II (op 2 december, red.) voor Ajax mogelijk de enige wedstrijd zijn in een lege Johan Cruijff ArenA. Sporting Portugal komt 7 december op bezoek in Amsterdam en dan zou de lockdown in principe niet meer van kracht moeten zijn.

Ajax gaat door met kaartverkoop

Er wordt echter rekening gehouden met een verlenging van de maatregelen. Door de onzekerheid omtrent de maatregelen zullen kaartverkopen bij Ajax wel doorgaan. Wanneer de maatregelen toch worden verlengd en de ArenA alsnog leeg moet blijven, worden de gekochte kaarten vergoed.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties