Ajax Vrouwen spelen gelijk bij hervatting Vrouwen Eredivisie

door Jesse ter Haar 2

De Ajax Vrouwen zijn vrijdagavond niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. Bij de hervatting van de Vrouwen Eredivisie kwam sc Heerenveen op bezoek en daarvan werd niet gewonnen.

Ajax kwam in de eerste helft niet best uit de voeten en tien minuten voor de rust leverde dat de achterstand op. Het was Kirsten van de Westeringh die de Friezen op voorsprong zette. De ruststand leek daarmee bereikt te zijn, maar niets bleek minder waar. Het was Marjolijn van den Bighelaar die haar ploeg nog voor de thee langszij bracht.

Na rust gingen beide ploegen nog voor de overwinning, maar de stand bleef onveranderd. Het leverde het eerste gelijkspel van het seizoen op voor de ploeg van Danny Schenkel, maar de koppositie is nog altijd in Amsterdamse handen. PSV staat op één punt afstand.

Denk jij dat Neres en Tadic namens Ajax scoren tegen FC Groningen? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!