Ajax Vrouwen herstellen zich in Den Haag niet van nederlaag tegen FC Twente

door Jesse ter Haar 15

Ajax Vrouwen herstellen zich in Den Haag niet van nederlaag tegen FC Twente

door Jesse ter Haar 15

Laatst geüpdatet

De Ajax Vrouwen hebben zondag opnieuw puntenverlies geleden in de Eredivisie Vrouwen. Vorige week werd er met 0-1 verloren van FC Twente en ook ditmaal kwamen de Amsterdammers niet tot scoren.

De eerder nederlaag was een onnodige. De club uit Enschede moest toezien hoe Ajax domineerde, maar toch gaf het de punten weg. FC Twente won met één doelpunt verschil en dus moest de nare smaak van die wedstrijd weggespoeld worden.

Zondag, in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, leek Ajax de uitgelezen kans te hebben om dat te doen. In de warming-up echter, was de eerste teleurstelling al te noteren. Keepster Lize Kop raakte immers geblesseerd en kon niet meedoen in Den Haag.

Voor rust lag het tempo te laag bij de ploeg van Danny Schenkel, maar via Victoria Pelova en Chasity Grant was men nog wel dicht bij de 0-1. Zij raakten echter respectievelijk het aluminium en het zijnet. Ook na rust bleven de echt grote uitgespeelde kansen uit. Enkele keren werd het van afstand geprobeerd en Pelova probeerde het in de slotfase nog van dichtbij, maar de bal ging er niet in: 0-0.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties