Ajax toonde interesse in Noors international Berg: 'Ja, zij waren geïnteresseerd'

door Terrence Riepma 38

Bron Daily Record

Ajax toonde interesse in Noors international Berg: 'Ja, zij waren geïnteresseerd'

door Terrence Riepma 38

Bron Daily Record

Laatst geüpdatet

Ajax toonde interesse in de diensten van Patrick Berg. Dat vertelt hij zelf in gesprek met Daily Record. De middenvelder maakte deze maand de overstap van het Noorse Bodø/Glimt naar RC Lens in de Franse competitie voor een transfersom van 4,5 miljoen euro.

Maar dat had dus ook heel anders kunnen lopen, want RC Lens was niet de enige club die geïnteresseerd was in de Noorse middenvelder: 'Ja, Celtic en Ajax waren allebei geïnteresseerd in mij', aldus de 24-jarige, die met name uit de voeten komt als controlerende middenvelder.

RC Lens verkozen boven Ajax

'Ik had een goed seizoen bij mijn club, waarmee ik de landstitel won en tot speler van het jaar werd verkozen', gaat Berg verder. Hij legt uit waarom een Frans avontuur bij RC Lens hem meer aansprak dan de Johan Cruijff ArenA: 'Toen ik van de interesse hoorde, maakte ik meteen duidelijk dat dat de enige club was waar ik naartoe wilde gaan.'

'Ik voelde me klaar voor de volgende stap en ik dacht dat Frans voetbal en Lens het beste bij mij zouden passen', zegt de Noors international. 'Sinds ik hier ben, voelt het alsof ik de perfecte keuze heb gemaakt. Nu hoop ik bij te kunnen dragen aan overwinningen en de ontwikkeling van de club', besluit Berg.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties