'Ajax-target Pepi deze winter nog op weg naar VfL Wolfsburg'

door Terrence Riepma 23

Bron Fabrizio Romano

'Ajax-target Pepi deze winter nog op weg naar VfL Wolfsburg'

door Terrence Riepma 23

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Ricardo Pepi lijkt deze winter nog op weg te zijn naar VfL Wolfsburg. Dat meldt Fabrizio Romano via Twitter. De spits van FC Dallas zou lange tijd in de belangstelling hebben gestaan van Ajax, maar een transfer naar Amsterdam lijkt nu van de baan te zijn.

Pepi zou met meerdere Europese clubs hebben gesproken, gezien de 18-jarige maar wat graag de stap naar Europa wil maken vanuit de Verenigde Staten. Wolverhampton Wanderers en Real Madrid zijn twee van die clubs, maar de definitieve bestemming van Pepi lijkt Wolfsburg te gaan worden.

De aanvaller zou zo'n 10 miljoen euro moeten kosten en de Bundesliga-club lijkt bereid te zijn om dit bedrag over te maken naar FC Dallas. VfL Wolfsburg is ook op zoek naar een nieuwe spits, gezien Wout Weghorst niet meer zo hoog in de pikorde staat als voorheen.

Ajax pakt door met Brobbey

Ajax zou geïnteresseerd zijn geweest in Pepi, maar van een transfer komt het dus niet. Daarnaast is de Amsterdamse club momenteel in verregaande onderhandelingen met RB Leipzig voor een terugkeer van Brian Brobbey op huurbasis. De aanvaller vertrok afgelopen zomer nog transfervrij bij Ajax, maar hij kwam nauwelijks aan bod in Duitsland.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties