Ajax O16 verliest op bezoek bij Sparta Rotterdam

door NielsOpdam 3

Ajax Onder 16 heeft vrijdagavond verloren op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam. De Amsterdammers werden met 3-2 verslagen tijdens een competitiewedstrijd.

Na vier minuten kwam Ajax O16 op achterstand in Rotterdam. Vijf minuten na de 1-0 scoorde Kayden Wolff de gelijkmaker namens de Amsterdammers. Beide ploegen gingen met een 1-1 stand rusten. In de tweede helft nam Sparta opnieuw de leiding.

Na 69 minuten werd de voorsprong vergroot tot 3-1, dankzij een doelpunt van Jesse Bal. In de 73ste minuut scoorde Ajax O16 de 3-2. Don-Angelo Konadu tekende voor de aansluitingstreffer in Rotterdam. Door de verliespartij heeft Ajax O16 nu zes punten na drie wedstrijden.

Bookmaker: Ajax de overduidelijke favoriet tegen promovendus SC Cambuur