Ajax O15 vernedert Feyenoord

door NielsE 17

Ajax O15 heeft het duel met haar leeftijdsgenoten van Feyenoord winnend afgesloten. Waar het duel moeilijk begon met een achterstand voor de jonge Ajacieden, werd uiteindelijk toch een ruime winst over de streep getrokken.

Ajax O15 begon het duel slecht met in de 24e minuut een slippertje achterin. Feyenoord bleek effectief en strafte de fout in het hart van de verdediging meteen genadeloos af. Echter hadden de jonge talenten niet lang de tijd nodig om bij te komen van de achterstand. Via Ünuvar werd zeven minuten later alweer gelijk gemaakt. Vervolgens werd via Nuri Emre Aksit, die scoorde met de hand, vlak voor rust meteen de voorsprong gepakt.

In de tweede helft gingen de Ajacieden verder waar ze gebleven waren. Feyenoord werd van het kastje naar de muur gespeeld. Uiteindelijk leverde dit via Hansen en op de valreep nogmaals Ünuvar nog twee doelpunten op aan de kant van Ajax. Hierdoor werd de eindstand bepaald op een klinkende 5-1 zege.

Opstelling Ajax O15: Dieker; Hoever, Warmerdam, Aksit, Scholten; Beelen, Taylor, Ünuvar, Allouch, Hansen, El Kadiri.

0-1. Feyenoord (24')
1-1. Ünuvar (31')
2-1. Aksit (34')
3-1. Hansen (68')
4-1. Ünuvar (70')
5-1. Ünuvar (70')