Ajax O15 te sterk voor F'noord in mini-Klassieker

door SJvanveen 10

Ajax O15 te sterk voor F'noord in mini-Klassieker

door SJvanveen 10

Laatst geüpdatet

Dit was het livetopic voor de competitiewedstrijd tussen Ajax O15 en Feyenoord O15. Beide ploegen troffen elkaar om 14.30 uur op Sportpark de Toekomst en Ajax Onder-15 ging er met de winst vandoor: 3-0. Ajax O16 won vrijdagavond al bij Excelsior O16: 0-2. Ajax O17 en Ajax O19 komen door de interlandperiode niet in actie dit weekend.

FT | Ajax O15 - Feyenoord O15 (3-0)

Ajax Onder-15 heeft de Mini-Klassieker van Feyenoord Onder-15 zaterdag winnend afgesloten. Op Sportpark de Toekomst werd het 3-0 voor de Amsterdammers.

Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong, toen David Kalokoh goed bediend werd door Antosh Abuu en prima afrondde: 1-0. De buitenspeler probeerde het later in de eerste helft nog van afstand, maar verder dan een goal kwamen de jeugdige Ajacieden voor de thee niet.

Feyenoord liet zich mondjesmaat gelden, maar moest in het tweede bedrijf zijn meerdere erkennen in Ajax. Nadat de Rotterdammers een dot van een kans om zeep hielpen, was het aan de overkant raak. Noah Gesser schoot van afstand over de keeper van de uitploeg binnen: 2-0.

Ajax Onder-15 wisselde er op los en bracht in de slotminuten definitief een einde aan alle hoop van de Rotterdammers. Nelson Egah was het eindstation nadat Nash Bijnoe hem had bediend: 3-0. Door de zege blijft Ajax Onder-15 ongeslagen, Feyenoord lijdt het eerste puntenverlies van het seizoen.

Opstelling Ajax O15:

Steur; Turner (Rasing 36'), Henry, Agougil, Easmon (Bijnoe 55'); Gorter, Vos, Speksnijder (Woudstra 61'); Kalokoh, Gesser (Egah 58'), Abuu (Hamouchi 42').

Wissels Ajax O15:

Mateyo, Rasing, Bierens, Bijnoe, Woudstra, Egah, Hamouchi.

Doelpunten:

1-0 David Kalokoh (20')
2-0 Noah Gesser (45')
3-0 Nelson Egah (77')

Bijzonderheden:

-

Volg de wedstrijd via Twitter:

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties