Ajax met reserves Kudus, Conceição, Brobbey en Taylor tegen Shakhtar

door Bart Veenstra 217

Bron AS

Ajax met reserves Kudus, Conceição, Brobbey en Taylor tegen Shakhtar

door Bart Veenstra 217

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax-trainer Alfred Schreuder stuurt enkele grote namen het veld in voor de volgende oefenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. Onder meer Perr Schuurs, Kenneth Taylor, Mohammed Kudus en aanwinsten Francisco Conceição en Brian Brobbey staan in de basisopstelling.

Op doel kiest Schreuder ditmaal voor Jay Gorter. Tijdens het benefietduel van dinsdagavond stond Remko Pasveer, die is teruggekeerd van een vingerblessure, nog onder de lat. Schreuder gaf eerder aan dat hij nog een keuze moet maken over wie er zaterdag tegen PSV op doel staat.

Achterin kiest Schreuder voor Tristan Gooijer, Schuurs, Lisandro Magallán en Youri Baas. Schuurs en Baas kwamen dinsdagavond ook al in actie voor Ajax. Op het middenveld staan eveneens drie spelers die dinsdagavond al minuten maakten: Kian Fitz-Jim, Kudus en Taylor. Voorin kiest Schreuder voor aanwinsten Brobbey en Conceição, terwijl ook Mohamed Daramy in de basis staat.

Op de bank vinden we de namen terug van enkele talenten, maar ook van spelers die terugkeren van een blessure. Zo behoren Kik Pierie en Naci Ünüvar tot de wedstrijdselectie. Ook Hassane Bandé, die moest wachten op een werkvergunning, is erbij.

Opstelling Ajax:

Gorter; Gooijer, Schuurs, Magallán, Baas; Fitz-Jim, Taylor, Kudus; Conceição, Brobbey, Daramy.

Wissels Ajax:

Kremers, Pierie, Milovanovic, Delgado, Ünüvar, Warmerdam, Rasmussen, Hlynsson, Bandé, Hansen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties