Ajax levert zeven spelers af voor selectie Oranje O16 voor vierlandentoernooi

door Terrence Riepma 0

Bron Ons Oranje

Ajax levert zeven spelers af voor selectie Oranje O16 voor vierlandentoernooi

door Terrence Riepma 0

Bron Ons Oranje

Laatst geüpdatet

Ajax is hofleverancier voor de selectie van Oranje O16, dat tijdens de interlandperiode in actie komt bij een vierlandentoernooi in Spanje. Dat wordt bekendgemaakt op Ons Oranje. KNVB-coach Pieter Schrassert Bert neemt in totaal 23 spelers mee.

Zeven daarvan komen van Ajax. Namens de Amsterdamse club zijn Avery Appiah, Dies Janse, Jorrel Hato, Kayden Wolff, Mark Verkuijl, Skye Vink en Yasser el Aissati zijn opgeroepen voor Oranje O16. Daarmee weet Ajax onder anderen AZ, PSV en Feyenoord af te troeven op het gebied van aantal geleverde spelers.

Ajax had ook acht spelers af kunnen leveren, maar dat ging niet door. Luc van der Graaff behoorde tot de voorlopige selectie van Oranje O16 voor het vierlandentoernooi, maar valt uiteindelijk af voor de definitieve selectie.

Oranje O16 speelt vierlandentoernooi

Oranje O16 neemt het tijdens het vierlandentoernooi op tegen gastland Spanje, maar ook tegen Noorwegen en Ierland. De eerste wedstrijd vindt op 24 november plaats tegen Noorwegen, waarna Ierland twee dagen later de opponent is en Spanje op 28 november het slotstuk van het toernooi vormt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties