'Ajax heeft interesse om doelman Henderson vanaf januari te huren'

door Bart Veenstra 99

Bron The Manchester Evening News

'Ajax heeft interesse om doelman Henderson vanaf januari te huren'

door Bart Veenstra 99

Bron The Manchester Evening News

Laatst geüpdatet

Ajax zou interesse hebben om doelman Dean Henderson in januari op huurbasis over te nemen van Manchester United. Dat meldt Samuel Luckhurst, journalist van The Manchester Evening News, via Twitter.

De verwachting is dat André Onana aan het einde van het seizoen vertrekt, al is het niet uitgesloten dat de Kameroener al in de winterse transferperiode een transfer maakt. Zodoende kan het logisch genoemd worden dat Ajax zich oriënteert op de keepersmarkt. Met Remko Pasveer en Jay Gorter beschikt Ajax over nog twee keepers in de A-selectie.

Van der Sar 'groot fan' van Henderson

Algemeen directeur Edwin van der Sar zou een groot fan zijn van Henderson. Naar verluidt deed Ajax achttien maanden geleden ook al hebben geïnformeerd naar de doelman. Henderson is bij Manchester United de tweede keeper achter David de Gea.

Luckhurst voegt eraan toe dat Henderson Ralf Rangnick, de interim-manager van Manchester United, graag wil overtuigen. Aan de andere kant zou hij meer kansen op speeltijd hebben bij Ajax en in Amsterdam kan hij werken met Erik ten Hag. De trainer van Ajax wordt gelinkt aan een mogelijke overgang naar Manchester United.

Denk jij dat Ajax met 3-1 wint van Sporting Portugal? Zet in en krijg 11,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties