'Ajax heeft interesse in transfervrije Dasa, ook PSV en Feyenoord volgen Israëliër'

door Bart Veenstra 221

Bron The Athletic

'Ajax heeft interesse in transfervrije Dasa, ook PSV en Feyenoord volgen Israëliër'

door Bart Veenstra 221

Bron The Athletic

Laatst geüpdatet

Ajax heeft volgens het doorgaans betrouwbare The Athletic interesse in Eli Dasa (29). De rechtsback beschikt over een aflopend contract bij Vitesse en vertrekt deze zomer transfervrij bij de club uit Arnhem.

Dasa, die ook als middenvelder uit de voeten kan, staat niet alleen bij Ajax op de radar. Ook PSV en Feyenoord hebben de Israëliër in het vizier. Volgens The Athletic heeft Dasa er echter zelf een voorkeur voor om een transfer naar een club uit het buitenland te maken.

Mogelijk maakt Dasa de overstap naar de Premier League. De kans is in dat geval groot dat hij naar een gepromoveerde club overstapt. Deze clubs zijn mogelijk op zoek naar een rechtsback die niet al te duur hoeft te zijn.

Dasa speelde in het afgelopen seizoen 31 wedstrijden in de Eredivisie. Daarin gaf hij zes keer een assist. In totaal kwam de rechtsback tot 20 assists in 90 wedstrijden voor Vitesse.

Sportbookies had dit weekend 6 van 8 wedtips goed voor het voetbal! Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties