Ajax - Feyenoord iets minder bekeken dan Ajax - PSV

door Bart Veenstra 7

Het duel tussen Ajax en Feyenoord is minder goed bekeken dan de topper tussen Ajax en PSV van een week eerder. Naar de Klassieker keken zondagmiddag gemiddeld 1,4 miljoen mensen. Op het hoogtepunt keken er 1.896.000 naar de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Vorige week keken er gemiddeld 1.458.000 mensen naar Ajax-PSV en op het hoogtepunt keken er toen 1.914.000 naar de topper in de Eredivisie. Zodoende werd de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord iets minder bekeken dan de wedstrijd van Ajax tegen PSV.

Ajax won de Klassieker met 1-0. Al in de eerste helft maakte Ryan Gravenberch het winnende doelpunt. Na rust was Feyenoord de betere ploeg. De Rotterdammers creëerden genoeg mogelijkheden, maar mede dankzij knap keeperswerk van André Onana bleven de drie punten in Amsterdam.

Verwacht jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij AZ? Zet dan in en krijg 11,75 keer je inzet terug!