'Ajax en Olympique Lyon bereiken akkoord, Onana twijfelt nog'

door Jesse ter Haar 116

Bron L'Équipe

'Ajax en Olympique Lyon bereiken akkoord, Onana twijfelt nog'

door Jesse ter Haar 116

Bron L'Équipe

Laatst geüpdatet

Ajax en Olympique Lyon hebben inmiddels een akkoord bereikt over de transfer van André Onana, zo schrijft L'Équipe dinsdagavond. Het zou gaan om een deal van minder dan zes miljoen euro. Van een overstap is echter nog geen sprake, want vooralsnog tekende Onana het contract niet.

Bovendien zouden de laatste ontwikkelingen geen reden zijn tot optimisme bij de technische mensen van de club uit Frankrijk. Peter Bosz ziet de Ajacied nog altijd als een groot transfertarget, maar de officiële deal laat nu al even op zich wachten.

De overeenkomst tussen Ajax en Olympique Lyon leek aanvankelijk de laatste te nemen horde in een vertrek van Onana uit Amsterdam. De Franse club en de keeper zouden immers in een eerder stadium al een mondeling akkoord bereikt hebben, maar vanwege financiële details zou het contract nog niet ondertekend zijn.

Andere opties lijkt Onana momenteel nog niet te hebben, zo schrijft de krant uit Frankrijk. Olympique Lyon zou als enige club een aanbieding hebben gedaan. Toch zou Onana eraan denken zijn vertrek uit te stellen tot januari, omdat de goalie op dat moment een hogere tekenbonus kan ontvangen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties