'Ajax diende verzoek bij KNVB in om duel met PEC Zwolle te verplaatsen'

door BartVeenstra 34

Bron De Telegraaf

'Ajax diende verzoek bij KNVB in om duel met PEC Zwolle te verplaatsen'

door BartVeenstra 34

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax heeft bij de KNVB tevergeefs een verzoek ingediend om het duel met PEC Zwolle van zaterdag naar zondag te verplaatsen. Dat meldt De Telegraaf vrijdagmiddag. De Amsterdammers moeten het mogelijk doen zonder enkele spelers die laat zijn teruggekeerd van hun interlandverplichtingen.

Zo keerde Edson Álvarez donderdag pas terug nadat hij actief was met het Mexicaanse elftal. Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico hadden verplichtingen met Argentinië en keren vrijdagmiddag pas terug. De kans dat het Argentijnse duo speelklaar is voor het uitduel met PEC Zwolle lijkt klein.

Ajax wilde zodoende het duel van zaterdagavond verplaatsen naar zondag, waarna de KNVB zich bereid toonde om het duel te verzetten. De gemeente Zwolle ging echter niet akkoord met het verzetten van de wedstrijd. De gemeente kon op korte termijn een verplaatsing niet verwezenlijken. Dit in verband met onder meer politie-inzet, aldus de bond.

Het duel met PEC Zwolle blijft dus staan op zaterdagavond (18.45 uur). Na het duel met de club uit Overijssel kan het vizier op de Champions League. Woensdag gaat Ajax op bezoek bij Sporting Portugal.

Er is een nieuwe voorraad van het Bob Marley-Ajax-shirt beschikbaar in de Ajaxshop! Pre-order het derde shirt van Ajax hier!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties