Ajax begint woensdagochtend met kaartverkoop Sporting-uit

door NielsOpdam 5

Bron Ajax

Ajax begint woensdagochtend met kaartverkoop Sporting-uit

door NielsOpdam 5

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Woensdagochtend begint de kaartverkoop voor het uitduel met Sporting Portugal. Ajax speelt op woensdag 15 september om 20.00 uur (lokale tijd) in Lissabon. Er zijn 1200 kaarten beschikbaar voor de Ajax-fans in het Estádio José Alvalade, zo schrijft de club op de clubwebsite.

Woensdag 8 september begint de kaartverkoop om 10.00 uur. Een ticket kost 33,50 euro. Als je de wedstrijd wilt bezoeken heb je een bewijs nodig. Je mag het stadion in met een bewijs van volledige vaccinatie, herstelbewijs, negatieve PCR-test (maximaal 72 uur oud voor de aftrap) of met een antigeen-test (maximaal 48 uur oud voor de aftrap).

In Portugal gelden er ook andere regels dan in Nederland. Vandaar adviseert Ajax zijn fans om de lokale coronamaatregelen goed door te nemen. Ook het bekijken van Nederlandwereldwijd.nl, voor alle informatie rondom de reis naar Portugal, wordt de supporters aangeraden.

Kaarten omwisselen in Lissabon

Alle Ajax-fans kunnen de tickets omwisselen in Lissabon. Naar verwachting gebeurt dat in de middag op de wedstrijddag. Alle kopers krijgen de exacte tijd en locatie nog opgestuurd. Door de coronamaatregelen is er geen publieke training en dus is daar geen omwisselmoment voor de Ajacieden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties