Advertorial: Wint Ajax met 5-0 van Willem II? Krijg 11,00 keer je inzet terug!

door Bauke van Elk 3

Bron AD

Advertorial: Wint Ajax met 5-0 van Willem II? Krijg 11,00 keer je inzet terug!

door Bauke van Elk 3

Bron AD

Laatst geüpdatet

Onderstaand artikel is een gesponsord artikel. Let op: je kunt je inzet verliezen, speel niet om je verlies terug te winnen. Blijf bewust spelen en om te gokken moet je ouder zijn dan 18 jaar! Heb jij het gevoel dat je gokverslaafd bent? Dan is het verstandig om de website van Jellinek te bezoeken.

Ajax treedt donderdagavond in eigen huis aan tegen Willem II. De ploeg uit Tilburg verkeert niet in beste vorm en dus valt er genoeg te gokken op het gebied van goals en doelpuntenmakers.

Ajax is volgens de bookmakers van Bet365 de grote favoriet. Voor een overwinning krijg je 1,083 keer je inzet terug. Denk jij dat Ajax met 2-0 de rust in gaat, en met 5-0 wint? Dan krijg je 26,00 keer je inzet terug! Denk je dat Ajax met 5-0 wint zonder de ruststand te voorspellen? Dan valt er 11,00 keer je inzet te verdienen.

Tadic en Haller trefzeker tegen Willem II?

In de vorige Eredivisie wedstrijd scoorde Dusan Tadic de enige goal van de wedstrijd, Denk je dat de captain de eerste goal van de wedstrijd scoort? Dan krijg je 4,50 keer je inzet terug! De topscorer van Ajax en van de Eredivisie zal ook gebrand zijn om weer een goal toe te voegen aan zijn moyenne: Denk jij dat Sebastien Haller de laatste goal van de wedstrijd scoort? Zet dan in en ontvang 3,75 keer je inzet!

Zet in bij Bet365 en krijgt 100 euro als welkomstcadeau.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties