Advertorial: Krijg 4,00 keer je inzet terug als Haller de score opent!

door NielsOpdam 3

Bron ad

Advertorial: Krijg 4,00 keer je inzet terug als Haller de score opent!

door NielsOpdam 3

Bron ad

Laatst geüpdatet

Onderstaand artikel is een gesponsord artikel. Let op: je kunt je inzet verliezen, speel niet om je verlies terug te winnen. Blijf bewust spelen en om te gokken moet je ouder zijn dan 18 jaar! Heb jij het gevoel dat je gokverslaafd bent? Dan is het verstandig om de website van Jellinek te bezoeken.

Zondag hervat Ajax de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Het elftal van Erik ten Hag trapt om 16.45 uur af in het Mandemakers Stadion. Volgens wedkantoor Bet365 is Ajax uiteraard de grote favoriet tijdens het duel in Waalwijk!

Ajax staat nog altijd eerste in de Eredivisie, met 27 punten na twaalf wedstrijden. Er werd acht keer gewonnen, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren. Opvallend: Ajax kreeg slechts twee tegengoals, maar heeft toch al negen punten laten liggen. Als de ploeg van Ten Hag wint op bezoek bij RKC Waalwijk, dan krijg je slechts 1,16 keer je inzet terug van het wedkantoor.

Opponent RKC Waalwijk staat op de veertiende plaats in de competitie. Zij hebben twee keer gewonnen, vijf keer gelijkgespeeld en vijf keer verloren. RKC Waalwijk heeft elf punten uit twaalf wedstrijden. Voor de interlandperiode speelde de ploeg met 1-1 gelijk op bezoek bij FC Groningen. Mocht RKC nu stunten en winnen van Ajax, dan ontvang je 15,00 keer je inzet terug. Bij een gelijkspel is de quotering 7,00.

Vier keer je inzet terug als Haller score opent!

In april van dit jaar won Ajax met 0-1 op bezoek bij RKC Waalwijk. Destijds scoorde Sébastien Haller de enige goal namens de Amsterdammers. Denk jij dat de Ajax-spits de score opent in Waalwijk? Zet dan in en krijg 4,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties