Advertorial: Bijna twee keer je inzet terug als Haller scoort tegen Sporting

door Terrence Riepma 7

Bron ad

Advertorial: Bijna twee keer je inzet terug als Haller scoort tegen Sporting

door Terrence Riepma 7

Bron ad

Laatst geüpdatet

Onderstaand artikel is een gesponsord artikel. Let op: je kunt je inzet verliezen, speel niet om je verlies terug te winnen. Blijf bewust spelen en om te gokken moet je ouder zijn dan 18 jaar! Heb jij het gevoel dat je gokverslaafd bent? Dan is het verstandig om de website van Jellinek te bezoeken.

Ajax treedt dinsdagavond voor het laatst dit seizoen aan in de groepsfase van de Champions League. De Amsterdammers nemen het dan op tegen Sporting Portugal, dat net als Ajax al door is naar de volgende ronde. Ook met deze wedstrijd kan jij een leuk zakcentje verdienen.

Bet365 ziet Ajax als de favoriet voor de overwinning in de Johan Cruijff ArenA. De quotering voor een zege van de ploeg van Erik ten Hag staat op 1,50. Sporting Portugal is de laatste tijd echter in goede vorm en won afgelopen vrijdag met 1-3 van rivaal Benfica. Een overwinning van de regerend kampioen van Portugal levert je 5,00 keer je inzet op.

Haller en Antony in topvorm

Sébastien Haller scoorde twee maal namens Ajax in het vorige groepsfaseduel met Besiktas en is daardoor mede topscorer net negen doelpunten. De kans dat de Ivoriaan opnieuw scoort is dan ook groot. Denk jij dat de spits het eerste doelpunt van de avond maakt? Dan krijg je 4,50 keer je inzet terug. Als hij op een willekeurig moment scoort, is die 1,83.

Antony was tegen Willem II de man van de wedstrijd met twee treffers en heeft tevens met regelmaat goede dingen laten zien in de Champions League. Denk jij dat de vleugelaanvaller de eerste treffer binnenschiet? Dan krijg je 7,50 keer je inzet terug!

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties