Advertorial: 2,30 keer je inzet terug als Antony scoort tegen AZ!

door Terrence Riepma 1

Bron ad

Advertorial: 2,30 keer je inzet terug als Antony scoort tegen AZ!

door Terrence Riepma 1

Bron ad

Laatst geüpdatet

Onderstaand artikel is een gesponsord artikel. Let op: je kunt je inzet verliezen, speel niet om je verlies terug te winnen. Blijf bewust spelen en om te gokken moet je ouder zijn dan 18 jaar! Heb jij het gevoel dat je gokverslaafd bent? Dan is het verstandig om de website van Jellinek te bezoeken.

Ajax heeft de groepsfase van de Champions League achter de rug en gaat zondagmiddag weer verder in de Eredivisie. Ditmaal is AZ de tegenstander in een lege Johan Cruijff ArenA en kan jij weer een leuk zakcentje verdienen door je favoriete team.

Bet365 ziet de ploeg van Erik ten Hag als de overduidelijke favoriet voor de overwinning in het duel met de Alkmaarders. Bij een zege krijg je 1,22 keer je inzet terug, terwijl de quotering voor AZ op maar liefst 11,00 staat. Een gelijkspel tussen beide teams levert je 7,00 keer inzet op.

Antony en Haller opnieuw trefzeker?

Antony was goed voor twee doelpunten tegen Willem II en was ook tegen Sporting Portugal in de Champions League trefzeker. Scoort de Braziliaanse vleugelaanvaller opnieuw tegen AZ? Dan krijg jij 2,30 keer je inzet terug. Maakt Antony als eerste een doelpunt, dan krijg je zelfs 7,00 keer je inzet terug.

Sébastien Haller zal tegen AZ verder willen werken aan zijn doelpuntenaantal in de Eredivisie, nadat hij de groepsfase van de Champions League af heeft gesloten als topscorer. Als de spits het eerste doelpunt maakt tegen de ploeg van Pascal Jansen, krijg je 4,00 keer je inzet terug.

Klik hier om in te zetten en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.