AD verwacht ongewijzigd Ajax in uitwedstrijd tegen FC Twente

door Jesse ter Haar 13

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht ongewijzigd Ajax in uitwedstrijd tegen FC Twente

door Jesse ter Haar 13

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht geen wijzigingen bij Ajax voor de uitwedstrijd tegen FC Twente. Zodoende verwacht de krant dat de Amsterdammers in dezelfde opstelling aantreden als tegen NEC. Die wedstrijd werd met 5-0 gewonnen door Erik ten Hag en de zijnen.

Het betekent dat Maarten Stekelenburg, de eerste doelman van Ajax dit seizoen, opnieuw het doel zal verdedigen. In de achterhoede zullen Noussair Mazraoui en Daley Blind naar verwachting de twee backs zijn. Nicolás Tagliafico is immers nog altijd geschorst. Het centrale duo lijkt te gaan bestaan uit Jurriën Timber en Lisandro Martínez.

Verder is ook het middenveld van vorig seizoen weer in stand. Edson Álvarez keerde terug tegen NEC en lijkt te blijven staan tijdens de ontmoeting met FC Twente. Ryan Gravenberch vergezelt de Mexicaan in het controlerende blok. Davy Klaassen is als nummer tien de meest offensief ingestelde middenvelder.

Tot slot lijkt ook de voorhoede ongewijzigd te blijven. Antony keert terug bij de wedstrijdselectie, maar een basisplaats lijkt nog te vroeg te komen. Steven Berghuis zal zodoende rechtsbuiten van dienst zijn. In de spits zal normaal gesproken Sébastien Haller spelen, terwijl Dusan Tadić vanaf links opereert.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties