AD verwacht Haller terug in de spits voor Ajax' uitduel met NEC

door Jesse ter Haar 73

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht Haller terug in de spits voor Ajax' uitduel met NEC

door Jesse ter Haar 73

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Sébastien Haller zaterdagmiddag - wanneer Ajax het opneemt tegen NEC - terug in de spits. Hij lijkt de plek van Brian Brobbey, die tegen PSV nog in de punt van de aanval stond, weer over te nemen. Zaterdagmiddag nemen beide ploegen het tegen elkaar op in Nijmegen.

Maarten Stekelenburg zal naar verwachting 'gewoon' in het doel van de Amsterdammers staan. Hij moet leiding geven aan een defensie die bestaat uit backs Noussair Mazraoui en Daley Blind en centrale verdedigers Jurriën Timber en Lisandro Martínez.

Een linie verder, het middenveld, bevat volgens de krant eveneens geen onverwachtheden. Edson Álvarez zal de meest defensief ingestelde middenvelder zijn, terwijl Davy Klaassen juist de meest vooruitgeschoven speler op het middenveld lijkt te worden. Ryan Gravenberch moet de ruimte daartussen bespelen.

In de voorhoede is Antony nog altijd afwezig. Het lijkt opnieuw een basisplek op rechtsbuiten op te leveren voor Steven Berghuis. Dusan Tadić bezet op zijn beurt de linkervleugel en moet spits Haller van voorzetten voorzien.

Verwachte opstelling Ajax:

Stekelenburg; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Berghuis, Haller, Tadić.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties