AD verwacht Ajax met Schuurs tegen Feyenoord

door BartVeenstra 15

AD verwacht Ajax met Schuurs tegen Feyenoord

door BartVeenstra 15

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Perr Schuurs tegen Feyenoord terugkeert in de basis. De verdediger, die vrijdag zijn contract verlengde tot medio 2025, werd afgelopen donderdagavond nog gepasseerd door trainer Erik ten Hag.

Ten Hag koos tegen FC Twente voor Jurriën Timber en dat was vooral omdat Timber wendbaarder is dan Schuurs. Afgaande op het Algemeen Dagblad lijkt de trainer van Ajax nu weer terug te vallen op Schuurs, die zijn plekje rechts in het centrum van de Ajax-defensie weer zal innemen.

De opstelling van Ajax blijft verder hetzelfde. Dat betekent dat André Onana op doel staat en de verdediging verder wordt gevormd door Nicolás Tagliafico, Daley Blind en Noussair Mazraoui. Op het middenveld worden Davy Klaassen, Ryan Gravenberch en Quincy Promes verwacht.

Verder kan Sébastien Haller zich opmaken voor zijn eerste Klassieker als speler van Ajax. De nieuweling wordt in de punt van de aanval verwacht. Hij zal vanaf de flanken ondersteuning krijgen van Dusan Tadić en Antony. Het duel tussen Ajax en Feyenoord begint zondagmiddag om 16.45 uur.

Verwacht jij dat Ajax de Klassieker met 2-0 wint van Feyenoord? Zet dan in en krijg 8,75 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Meer opmerkingen