[Update] 'Belangstelling totale onzin' | Ajax Showtime

[Update] 'Belangstelling totale onzin'

door BvdPloeg 16

[Update] 'Belangstelling totale onzin'

door BvdPloeg 16

Laatst geüpdatet

Lasse Schöne is toe aan een volgende stap. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Rob Groener in gesprek met het Italiaanse Milan Live. De belangenbehartiger van de Deen houdt een slag om de arm wat betreft een transfer in de winterstop, maar komende zomer lijkt een vertrek van Schöne reëel.

Schöne was afgelopen anderhalf jaar zeer belangrijk voor Ajax met goals en assists en dus toonden enkele clubs interesse. 'Ik heb contact gehad met AC Milan, maar dat moet je verder maar aan Milan vragen', biecht Groener op. 'Hij is klaar voor een stap hogerop, bijvoorbeeld bij een Italiaanse topclub. Of dat deze winter al kan? Ajax wil hem liever niet verkopen in januari, maar je weet het nooit. Een transfer in de zomer zou het juiste moment zijn.'

Schöne speelde tot dusver 106 wedstrijden voor Ajax waarin hij dertig keer scoorde. Vooral in de Champions League was hij meer dan eens van doorslaggevend belang met doelpunten. Hij kwam in 2012 transfervrij van NEC en dus hoeft Ajax niet per se iets aan hem te verdienen. Ajax heeft al wel aangegeven dat het de verbintenis van Schöne in Amsterdam in principe wil verlengen.

Update - 07.11 uur (16 december 2014)
Rob Groener leek te hebben gesproken met Milan Live over de toekomst van Lasse Schöne, maar de zaakwaarnemer van de Deen laat tegenover De Telegraaf een heel ander geluid horen. Journalist Mike Verweij meldt via Twitter dat Groener de belangstelling van AC Milan afdoet als 'totale onzin'.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties